

BOI Seminar Program

Thailand Business Essentials: A Comprehensive Guide for Korean Executives

Friday, 23 May 2025 at 08.30 – 16.00 hrs.

Venue: Hilton Pattaya, Chonburi

Morning Session

Seaboard Ballroom 2-3 (17F) Conducted in Thai-Korean Simultaneous Interpretation

08.30 - 09.0)0 hrs.	Registration
00.00 00.0	/0 1110.	Registration

09.00 - 09.30 hrs.	Opening Remarks and BOI's New Policy Briefing (30 minutes) by Mr. Narit Therdsteerasukdi, Secretary General, BOI
09.30 – 09.40 hrs.	Keynote Speech (10 minutes)
	by H.E. Mr. Park Yong Min
	Ambassador of the Republic of Korea to the Kingdom of Thailand
09.40 – 09.50 hrs.	Photo Session (10 minutes)
09.50 – 10.20 hrs.	Thailand Customs Rules & Regulations (30 minutes)
	by Customs Department
10.20 – 10.50 hrs.	BOI Incentives on Importing Machinery & Raw Materials (30 minutes)
	by Mr. Phonnathorn Vongprom,
	Director, Regional Investment and Economic Center 4 (Chonburi)
10.50 – 11.00 hrs.	Coffee Break (10 minutes)
11.00 – 11.30 hrs.	BOI Visa & Work Permit Regulations (30 minutes)
	by Mr. Amnat Chulajata
	Senior Investment Promotion Officer, Expatriate Services Division
11.30 – 12.00 hrs.	Thailand Immigration Regulations (30 minutes)
	by Immigration Bureau
12.00 – 12.30 hrs.	Thailand Labor & Employment Laws (30 minutes)
	by Department of Employment

12.30 – 14.00 hrs. Networking Luncheon

Afternoon Session *** Pre-registration only

Seaboard Ballroom 1 (17F)

Conducted in Thai-Korean Consecutive Interpretation

14.00 – 16.00 hrs. Investment Clinic (20 Minutes/slot)

- Investment Project Expansion Plan (BOI Chonburi)
- BOI Machinery Incentive (BOI Chonburi)
- BOI Raw Materials Incentive (BOI Chonburi)
- Visa and Work permits (BOI & Immigration Bureau)
- Customs Clearance Process (Customs Department)
- Labor and Employment (Department of Employment)